DE THI HKI TIENG ANH 7

( Tài liệu đã được kiểm duyệt)

Report
17h:55' 20-12-2012
27.0 KB
71

TRƯỜNG THCS . . .
SUBJECT : ENGLISH
GRADE : 7
TIME :45’
I. Choose the best answers.
1. I live ________ 70 Le Loi Street.
A. on B. in C. at D. for
2. This movie is the ________ of all.
A. most B. more
C. most interesting D. more interesting
3. ________ a beautyful girl!
A. How B. Where C. What D. Which
4. Her birthday is ________ Friday, August 20th.
A. in B. on C. at D. for
5. We will ________ our old friend next Sunday.
A. meet B. to meet C. meets D. meeting
6. Minh ________ TV every night.
A. watch B. watchs C. watches D. watching
7. Ha noi is a big city but it is ________ than Ho Chi Minh city.
A. the small B. smaller C. smallest D. Small
8. The class…………at 7 o’clock in the morning.
A. start B. starts C. ends D. end
9. …………. do you go to bed ? –At half past ten.
A. What B. What time C. Where D. When
10. ………….does Nga have history ?-On Monday and Friday.
A. When B. What time C. How long D. How far
II . Read the passage. Then answer the questions.
Nam is a student in class 7A. His full name is Pham Quoc Nam. He is 13 years old now, but he will be 14 on his next birthday. Nam lives with his parents at 2/34 Nguyen Trai Street. Nam’s house isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms and a large, modern bathroom and kitchen. There is a small yard in front of his house. Nam’s mother grows flowers in the yard. According to Nam, his house is the nicest house.
1. What does Nam do?
…………………………………………………………………………………………
2. What’s his family name?
…………………………………………………………………………………………
3. Is Nam’s house big?
…………………………………………………………………………………………
4. How many rooms are there in his house?
…………………………………………………………………………………………
5. Is there a yard in front of his house?
…………………………………………………………………………………………
6. Are there any flowers in the yard?
…………………………………………………………………………………………
III.Write sentenses , using the cues given.

1. My father/ watch/ television/ at the moment/
…………………………………………………
2. Mrs. Lien/ often/ play/ piano/ afternoon/
……………………………………………….
V. Answer the questions

1.What do you often do at recess ?
…………………………………………………………………………
2. For many hours a day do you do your homework?
…………………………………………………………………………………

Answer key:
I. (5pts)
1.C 2. C 3. C 4. B 5. A
6. C 7. B 8. B 9. B 10. A
II. ( 3pts)
1. He is a student
2. It’s Pham
3. No, it isn’t
4. There are five
5. Yes, there is
6. Yes, there are
III.(1pt)
1. My father is watching TV at the moment
2. Mrs Lien often plays the piano in the afternoon.
IV. (1pt)
(Student’s answers)

 

  • Nguyễn Trọng Thái An
  • Bế Văn Vương
  • Đoàn Manh Điều
  • Đinh Quang Tuyến
  • Hoàng Quốc Tuấn
  • Nguyễn Minh Tâm
  • Nguye Thi Le Thu
  • Hồ Thị Phương Lan
  • Phạm Quang Minh
  • Hoàng Xuân Vinh
  • Phạm Minh Loan
  • Vũ Thị Tuyết
  • Đinh Quốc Nguyễn
  • Liêu Huỳnh Như Thủy
  • Đinh Nguyên Sinh
  • Mai Thị Sậm
  • Lê Hoài Nam
  • Vũ Mai Chi
  • Lan Quân
  • Trần Văn Thành
  • Nong Thi Thuan
  • Nguyễn Phước Sang
  • Lê Ngọc Cảnh
  • Vương Hiền Hòa
  • Thao Nguyen
  • Vũ Hạnh
  • Võ Thị Ngọc Lan
  • Đào Thị Nhung
  • Trần Trung Hiếu
  • Nguyễn Ngọc Dung
  • Đoàn Ngọc Đẳng
  • Nguyễn Văn Thành
  • Trần Tôm
  • Đặng Hà Nam
  • Hòang Thu Xuân
  • Phạm Xuân Bình
  • Trần Thị Thu Diễm
  • Tram Nguyen
  • Minh Quan
  • Vũ Kim Tuân
  • Doãn Chí Bình
  • Đinh Văn Tâm
  • Nguyễn Thị Lành
  • Lê Thi Thúy An
  • Nguyễn Tiến Dũng
  • Mai Canh Tinh
  • Nguyễn Thị Kim Tuyến
  • Trần Thị Lĩnh
  • Đoàn Minh Thiện
  • Phạm Vân Thái